BIM VIEWER

BIM-appen för varje byggarbetsplats. Congrid BIM Viewer är det enklaste verktyget för daglig användning på plats och har alla nödvändiga funktioner.

Är det svårt att se samtliga detaljer i 2D-ritningar?

Congrid BIM Viewer är ett verktyg som alla på byggarbetsplatsen kan nyttja där både arbetare, arbetsledare och chefer kan förstå strukturer på detaljnivå, hur ledningar går och mycket mer. Congrid BIM Viewer är lätt att använda och har enbart nödvändiga funktioner.

Se ritningen i 3D på bara några klick

Det kan vara otroligt frustrerande när du måste navigera i evigheter för att se ritningen i 3D. Med Congrid BIM Viewer kan du lätt ta kontroll över de olika projektnivåerna och navigera till rätt plats på bara några klick. Sluta ödsla tid på att snurra runt inne i en 3D-modell.

Med BIM Viewer får du funktioner som du verkligen behöver

Lätt att använda

En bra app ska ha ett enkelt användargränssnitt, vara lätt att använda och inte ha några onödiga funktioner. Därför har vi skapat Bim Viewer, som är användarvänligt och effektiv på byggarbetsplatsen.

Välj modell

Välj vilka modeller som du vill se i 3D. Se arkitektur, värme, ventilation och sanitet m.m. samtidigt. Du väljer vad du vill se.

Joysticks

Se 3D genom hjälpsamma joysticks. Om du har spelat Sony PlayStation eller Xbox så behöver vet du nog redan hur du gör med vårat verktyg.

iphone_6 background

Lätt att komma igång

Ladda upp alla IFC-filer för dina projekt i Live-service. Anpassa hierarkiområden till din BIM-modell så att dina medarbetare kan komma till rätt område på bara några klick.

Filtrera objekt

Meny där alla objekt för 3D-modeller kan döljas på ett och samma ställe. Du kan även välja objekt i 3D-visning som ska tas bort.

2D och 3D

Se 2D-ritningar, dokument och 3D-modellen samtidigt. Möjlighet att välja fönsterstorlek med responsiv visning.

Så kommer du igång

Nu kan du boka in en förhandsvisning med oss.

Boka förhandsvisning

Boka en tid med vår säljavdelning och se alla Congrids fördelar med BIM Viewer.

Ta del av gratiserbjudandet

Pilottesta Congrids programvara på plats och se vilka produkter som passar bäst för din verksamhet. Du får prova gratis i över en månad där vi hjälper dig att komma igång.