Congrid är med och skapar en mer modern byggindustri på LCI-dagarna

lci-dagarna

Eftersom Congrid är en nyckelaktör inom moderniseringen av byggbranschen deltar vi på LCI-dagarna för tredje gången. Eventet handlar om LEAN-bygg för byggproffs och organiseras av LCI Finland och RIL.

Huvudfokus i år är förändringen inom byggsektorns kultur mot bättre prestanda och samutveckling. Eventet går över tre dagar och kommer att äga rum 3-5 juni 2019 nära Helsingfors-Vanda flygplats på Hotel Hilton Airport. Talarna på evenemanget kommer att bli branschledare från hela världen och Finland, som Jessica Kelley på Southland Industry, Digby Christian på Sutter Health, Topi Laine VD på Fira Oy, Juhani Nummi Strategi- och utvecklingschef YIT, Ville Saksi VD för Länsimetro och Tuomas Särkilahti VD för Skanska.

Vårt uppdrag är att förbättra byggkvaliteten. Detta görs genom ett skifte inom kvalitetstänket och byggkulturen mot samarbete, kontinuerlig förbättring och minimering av avfall.

Vår programvara gör det möjligt för företag och organisationer av olika storlekar inom byggbranschen att övervaka kvaliteten på sina arbetsplatser på ett tydligt sätt. Upplysningar om avvikelser, kontroller och godkännanden görs tillgängliga för parterna på ett öppet sätt. Kunskapshantering och inlärning är möjlig när beslutsfattandet bygger på data som samlats in från flera projekt på ett enhetligt sätt.

Vi anser att kulturen och kraven på byggnadskvalitet och produktivitet ska utvecklas till samma höga nivå som redan uppnåtts inom säkerhet. Vi vill förbättra byggplatsernas säkerhet, kvalitet och produktivitet, eftersom det inte bara är i industrins intresse utan också i intresse för företag och kunder. Dessa åtgärder kommer att säkerställa konkurrenskraften nu och i framtiden och ge mervärde till kunderna.

Välkommen att träffa oss och byta tankar med vårt team på monter 9!

Congrid LCI-day location