LÖSNING FÖR HUVUDENTREPRENÖRER

I huvudentreprenörens uppgifter ingår upprättande av dokument som myndigheterna och byggherren kräver gällande kvalitetskontroll och annan verksamhet på byggplatsen. Förutom att skapa lagstadgade dokument följer ansvariga företag sitt eget verksamhetssystem vars dokumentation nu lätt kan digitaliseras.

FÖRENHETLIGA VERKSAMHETEN

tyonjohtaja_congrid_500x500

Arbetsledare

”Som arbetsledare gör du dokumentationen på byggplatsen och skickar uppgifterna framåt till de olika parterna. Dokument som du skapat lagras automatiskt i molntjänsten där du kan läsa dem vid behov. Samtidigt får du tillgång till redan utförda besiktningar och planritningar utan att du behöver springa fram och tillbaka mellan kontoret och bygget. Eftersom du har allt du behöver med dig, kan du när som helst markera besiktningar som utförda eller inleda en ny besiktning vid sidan om den dagliga ledningen.”

tyomaainssi_congrid_500x500_image

Produktions- och byggplatsingenjörer

”Som produktions- eller byggplatsingenjör hittar du alla arbetssäkerhetskontroller och kvalitetsdokument på samma ställe. Därifrån kan de lätt och smidigt delas vidare, bifogas till rapporter och presenteras i samband med arbetsplatsmöten. Vid interna revisioner kan du presentera största delen av byggplatsens dokumentation från samma ställe.”

tyonjohtaja2_congrid_500x500

Ansvariga arbetsledare/arbetschefer

”Som byggplatsledare ser du den nuvarande situationen av besiktningar som är på gång på byggplatsen samt outförda arbeten. Listorna kan vara till hjälp till exempel när du ska skicka reklamationer och samtidigt kan du vara säker på att det finns nödvändig dokumentation om objektet.

När kvalitetsdokumentationen är à jour ser du som chef för flera objekt snabbt vad situationen på dina byggplatser är och du vet hela tiden säkerhetssituationen på dina byggplatser är och du har hela tiden koll på säkerhetssituationen.”

tyopaallikko_congrid_500x500_image

Företagsledning

”Företagsledningen ser helhetssituationen i hela företaget eller enheten både från arbetssäkerhetens, besiktningarnas och dokumentationens synpunkt. I och med att data samlas får ni ett bättre grepp av era smärtpunkter och samtidigt också av era toppresultat i kvalitets- och arbetssäkerhetsfrågor. Dessutom är de elektroniska dokumenten slitstarka och ni kan när som helst hämta de gamla dokumenten för olika slags verifikationer.”