Så här snabbt är du igång med Congrid

Congrid besiktnignsman

När det kommer till effektiv projekthantering och kvalitetskontroll i byggbranschen är Congrid verktyget som står ut. Congrids app har inte bara bra funktioner, utan är också enkel att implementera och börja använda. I den här artikeln går vi igenom hur du som bestämt dig för Congrid snabbt kan komma igång med plattformen och hur vår support säkerställer att du maximerar din användning.

Varför ska du välja Congrid?

Congrids plattform har utformats med både byggbranschen och användarvänlighet i åtanke. Med endast ett till två startmöten kan du starta ditt projekt, och vår support finns alltid där för att hjälpa dig. Vi är riktigt stolta över att du vanligtvis får svar inom 15 minuter under våra generösa öppettider.

När du sätter igång med Congrid

Under vårt första möte träffar du vårt team för att diskutera era behov. Här är det viktigt att man har laddat ner Congrids app och hittat vår hemsida på datorn, under mötet hjälper vi dig logga in i systemet. Under första mötet hjälper vi till med att bygga ert första projekt i systemet. Inför det behöver ni ha skickat ritningar och beskrivning av områdeshierarkin för att upplärningen ska gå så smidigt som möjligt.

  • Går igenom grunderna i Congrids system
  • Bygger upp första projektet tillsammans
  • Diskuterar önskemål för att optimera projektet

Congrid byggherre

Användare av systemet

I Congrid bjuder du in alla som ska vara involverade i projektet. Det kan vara allt från olika typer av underentreprenörer till besiktningsmän. Vi visar hur du lägger till de som ska vara involverade i projektet och bestämmer vad deras behörigheter ska vara – efteråt är det enkelt att lägga till och ta bort användare under projektets gång.

Specifikt för besiktningsmän

Under första eller andra mötet gör vi även en djupdykning i de relevanta funktionerna. För besiktningsmän lägger vi mycket tid på att visa anmärkningslistorna för att du ska vara redo att sätta igång med besiktningar direkt. Som medlem i SBR finns rätt betäckningar inlagda vilka självklart går att skräddarsys.

  • SBRs mallar och möjligheten till skräddarsydda lösningar
  • Testa göra en anmärkning under mötet
  • Befintliga mallar hjälper dig snabbt igång

Snabb support

Finns det fler användare som behöver hjälp går det självklart alltid bra att boka utbildning med vår support. Och om andra frågor uppstår under projektets skede går det enkelt att skicka in ett supportärende via systemet, skicka ett mejl eller ringa oss på telefon.Vi har också en omfattande supportportal fylld med guider för att du själv ska kunna lösa de mest vanliga frågorna.

Kom igång med Congrid direkt, boka demo nu!