Karriärer

Arbeta med oss

Välkommen till Congrids kulturhandbok!

Genom att läsa denna handbok får du möjlighet att veta mer om oss, våra värderingar och hur vi arbetar.

Congrid grundades 2013 och grundarna är kvar på företaget

Idén bakom programvaran är i korthet att minska pappersarbetet på arbetsplatser och ändra hela kulturen inom byggbranschen genom ett nytt kvalitets- och säkerhetstänkande.
Congrid careers 1
Congrid careers

Congrid har vuxit snabbt och stabilt

Vi är marknadsledande i Finland och har börjat etablera oss i Sverige. Företagets styrka kommer från medarbetarna på programvaru- och byggnadsområdet samt inom projektledning. Vi har utvecklat vår programvara tillsammans med kunderna och kodar själva programvarupaketen, vilket innebär att det flexibla utvecklingsarbetet motsvarar behovet hos våra kunder.

Ett gott lagarbete skapar framgång

För närvarande har vi fyra huvudteam med 25 medarbetare: tekniker, försäljning, marknadsföring och kundsupport. Vi anser att ett gott lagarbete är grunden för framgång och satsar därför på att utveckla det interna lagarbetet och samarbetet mellan team. Under 2020 ska vi ta HR-ledningen till nästa nivå och det är därför vi har bjudit in dig.
Congrid filosofi om lagarbete
team work

Våra viktigaste värderingar är kunden först, pålitlighet, nyfikenhet och lagarbete

Vårt företag följer den moderna agila filosofin och våra huvudvärderingar i arbetet är kunden först, pålitlighet, nyfikenhet och lagarbete. Vi tror inte på starka hierarkier. Istället anser vi att alla ska ha frihet att leda det egna arbetet. Vi utvecklar ständigt företagets strukturer för att underlätta medarbetarnas egna ledarskap. Det innebär till exempel att vi uppmuntrar medarbetare att själva testa och lära sig saker.

Möt ditt dreamteam

Gå med i kvalitetsrevolutionen!

Vår filosofi om lagarbete

Vad erbjuder vi?

En av våra viktigaste målsättningar är att erbjuda medarbetarna en bra arbetsplats och därför investerar vi i deras välbefinnande. Vi erbjuder bland annat:
– Konkurrenskraftig lön
– Flexibla arbetstider
– Välj dina verktyg
– Sociala evenemang
– Pensionsplan och tandvård
– Lunch-/Friskvårdsbidrag
– Karriärmöjligheter