Kultur

Vår heltäckande lösning förbättrar byggkvalitet och säkerhetshantering genom att kombinera kunskapen hos byggnadsexperter och programutvecklare.

Vår filosofi om lagarbete

Vi respekterar varandra

Arbetstillfredsställelsen kommer från nöjd och motiverad personal som respekterar varandra. Congrids arbetssätt bygger på en öppen och transparent kultur där alla är engagerade och har tillgång till all relevant information.
Congrid_culture_1
Congrid filosofi om lagarbete

Vi hjälper våra kollegor och erbjuder oss frivilligt att hjälpa till

Om du inte vet vad du ska göra kan du fråga en kollega. Om din kollega inte vet kan ni lösa det tillsammans. Det finns alltid tid att hjälpa andra oavsett hur litet eller hur avancerat problemet är.

Vi tror inte på starka hierarkier

Congrid är en platt organisation som drivs av fler än 20 experter. Vi anser att ett gott samarbete och transparens mellan människor bygger på förtroende och engagemang.
Congrid filosofi om lagarbete
Congrid filosofi om lagarbete

Vi anser att utvecklat teamarbete är nyckeln till framgång

Congrid är en arbetsplats som vår personal gillar att vara en del av. Vi har haft inspirerande demovisningar på fredagar (kallade DnB), surfresor till varma platser, teamevenemang, storslagna fester på sommaren och julen, besök på kundanläggningar, sessioner för utvecklingsplanering mellan team med mera.