Kundberättelser

Våra kunder delar sina bästa erfarenheter av Congrid
Reference-logos-Congrid 2020
Jussi Utti Lansimetro
länsimetro logo

Länsimetro utvecklar världens säkraste tunnelbana med Congrid

Länsimetro ägs av de finska städerna Esbo och Helsingfors och deras uppdrag går ut på att säkerställa att tunnelbanesystemet och dess stationer hålls utvecklade i en säker miljö. Länsimetros vision är att skapa världens säkraste tunnelbana vilket de bidrar till genom ansvarsfullt och transparent dela projektets processer i realtid.
Läs mer
Varte case

Varte Oys erfarenhet av integration av Derigo Pro3 och Congrid

Jyri Seppänen (ingenjör), från Kainuu, började arbeta som kvalitetsansvarig på Varte våren 2020. Sedan dess har hans arbetsbeskrivning ökat och nu är han även företagets ansvarige för arbetsmiljö och utveckling. Som utvecklingsansvarig har han även ansvar för de reformer och ändringar som görs i företagets applikationsarkitektur.
Läs mer

Congrid - byggledning på helt ny nivå

Företaget Maru Betoonitööd OÜ började använda Congrid när de byggde den nya universitetsbyggnaden för estniska Konstakademin, efter att ha upplevt ett behov av en effektiv datainsamling. Då detta samarbete tog projekt- och byggledningen till en helt ny nivå har Congrid sedan dess blivit det digitala verktyget som används dagligt i deras entreprenader.
Läs mer
Kundberättelse - Cobab
Kundberättelse Maru Betoonitööd
cobab_logo_congrid

Den digitala byggplattformen – Enköping först ut i Sverige

Det har länge talats om den digitaliserade byggarbetsplatsen, men hittills har svenska byggföretag fått söka sig till flera olika system om man velat digitalisera hela byggprocessen. Byggföretaget Cobab är först ut i Sverige med att använda plattformen som redan revolutionerat byggbranschen i Finland.
Läs mer
Bonava_logo-200x100

Bonava vill förnya byggbranschen i samarbete med Congrid

Tom Helenius och Olli Niemelä önskar att förutom de stora byggbolagen även mindre företag och underentreprenörer skulle ta Congrid-applikationen i bruk. På detta sätt delas informationen mer öppet mellan olika parter och byggbranschen förnyas på längre sikt.
Läs mer
Kundberättelse - WSP Finland
Kundberättelse - Bonava Finland
wsp

Congrid gör informationen enkelt delbar

WSP Finland är ett expertföretag inom flera branscher som erbjuder byggföretag alla byggtjänster från ett och samma ställe. För sin säkerhets- och kvalitetskontroll använder WSP Congrid-programvaran. I det molnbaserade programmet finns all viktig information säkert lagrat på ett ställe, enkelt delbart.
Läs mer

Upptäck en ny metod för att hantera byggprojekt.

Congrid erbjuder en plattform för kvalitetssäkring och säkerhetshantering i alla slags byggprojekt, som ger maximerad produktivitet, förbättrad säkerhet och högre kvalitet till en lägre kostnad.
Kom igång gratis
Anmärkningar Det enklaste verktyget för att hantera alla projekt under alla byggarbetsfaser