Kundberättelser

Läs när våra kunder berättar hur de använder Congrid
Preference-logos-Congrid
Bonava_logo-200x100

Bonava vill förnya byggbranschen i samarbete med Congrid

Tom Helenius och Olli Niemelä önskar att förutom de stora byggbolagen även mindre företag och underentreprenörer skulle ta Congrid-applikationen i bruk. På detta sätt delas informationen mer öppet mellan olika parter och byggbranschen förnyas på längre sikt.
Läs mer
Congrid-wsp-squere
Congrid-Bonava-squere
wsp

Congrid gör informationen enkelt delbar

WSP Finland är ett expertföretag inom flera branscher som erbjuder byggföretag alla byggtjänster från ett och samma ställe. För sin säkerhets- och kvalitetskontroll använder WSP Congrid-programvaran. I det molnbaserade programmet finns all viktig information säkert lagrat på ett ställe, enkelt delbart.
Läs mer
cobab_logo_congrid

Den digitala byggplattformen – Enköping först ut i Sverige

Det har länge talats om den digitaliserade byggarbetsplatsen, men hittills har svenska byggföretag fått söka sig till flera olika system om man velat digitalisera hela byggprocessen. Byggföretaget Cobab är först ut i Sverige med att använda plattformen som redan revolutionerat byggbranschen i Finland.
Läs mer
Congrid-Cobab-squere

Upptäck en ny metod för att hantera byggprojekt.

Congrid erbjuder en plattform för kvalitetssäkring och säkerhetshantering i alla slags byggprojekt, som ger maximerad produktivitet, förbättrad säkerhet och högre kvalitet till en lägre kostnad.
Kom igång gratis
Desktop-Mobile-Anmärkningar_Congrid