Träffa oss på Nordbygg 23-26 april 2024!

Nordbygg

Träffa oss på Nordbygg! Vi snackar nya appen, visar vårt system för besiktningsmän och vinn fina priser. Varmt välkomna att snacka med oss i Smartcrafts monter på Nordbygg 2024!

Du hittar oss i C-hallen, i monter C02:21. Under mässans 4 dagar kommer vi att visa hur du kan förenkla dina besiktningar genom att minimera administrationen. Besök oss och upplev mässans enda pro F1 Simulator och kamma hem pris för snabbast tid!

Om Nordbygg
På Nordbygg diskuteras grundfundamenten för bygg- och fastighetsbranschens framtid. Här möts arkitekter, byggherrar, fastighetsförvaltare, installatörer, hantverkare och projektledare från Europas alla hörn för att knyta kontakter, ta del av innovationer och göra affärer. Under fyra fullspäckade dagar varvas diskussioner, föreläsningar, produktdemonstrationer, nätverkande och umgänge i en dynamisk mix.

Om Smartcraft
Congrid är en del av koncernen Smartcraft, den ledande leverantören av digitala lösningar och tjänster (SaaS) till hantverkare, bostadsutvecklare, entreprenörer och transport i Norden. På mässan står vi tillsammans med Bygglet, Coredination, Homerun & EL-VIS. Tillsammans har koncernen 115 000+ användare som stöttas av över 200 anställda på 14 kontor i Sverige, Norge & Finland.

Läs mer om mässan och hämta din fribiljett på: www.nordbygg.se

Datum: 23-26 april 2024
Plats/ort: Stockholmsmässan