Nya funktioner till Congrids användarroller på företagsnivå

användarroller

Vi utvecklar kontinuerligt vår produkt baserat på våra kunders förslag och feedback.  Med den senaste mjukvaruändringen kan administratörsrättigheter på företagsnivå konfigureras mer exakt för att matcha användarens arbetsbild. I det här blogginlägget presenterar vi den nya funktionen mer detaljerat. Funktionen är tillgänglig för företaget genom att kontakta vårt supportteam.

Nya roller för administratörer på företagsnivå är nu tillgängliga. Med uppgraderingen kan administratörernas roller ställas in på en nivå där de bättre kan hantera projekt genom mobilapplikationen. I uppdateringen har vi till exempel tagit hänsyn till externa inspektörer som utför inspektioner för mer än ett projekt varje vecka. Dessutom stöder funktionen projekthantering för inspektörer och projektledare samt situationer där flera projekt är igång samtidigt.

Du kan ta i bruk funktionen genom att kontakta vårt supportteam på support@congrid.se

Nya företagsspecifika roller i CongridLive

Chef på Företagsnivå (Analytik)

Rollen inkluderar att se företagets säkerhetsanalytik

Admin-, Redigerar- och Betraktarroll för projekt på företagsnivå

Inkluderar tillgång till alla projekt för företaget i Live-tjänsten och kan ses och redigeras. Med rollen kan även hanteras projektinformation.

Admin på företagsnivå

Med rollen kan alla företagets projekt hanteras samt lägga till nya projekt och användarnamn. Med andra ord motsvarar denna roll den föregående. 

Aktivering av projekt via Congrid-mobilapplikationen

Med rollen Applikationsanvändare för projekt på företagsnivå– kan man hantera de projekten som är aktiva för den användaren via Congrid-mobilapplikationen. Det önskade projektet kan sökas bland alla företagsprojekt till mobilapplikationen. Tidigare aktiva projekt kan också inaktiveras via mobilapplikationen. Det maximala antalet aktiva projekt samtidigt är 10 st.

Vi ger gärna mer information om den nya funktionen.

Om det verkar intressant, vänligen maila oss på: support@congrid.se