Om Congrid

Congrids mål är att förenkla vardagen för dig som arbetar inom byggbranschen – med ett enda verktyg. Förutom möjligheten att rapportera eller dokumentera kan Congrids digitala verktyg även hjälpa dig hantera kvalitet och säkerhet i projekten.
Kontakta oss

Congrids mål och vision inom byggsektorn

Mål

Congrid är en uppkopplad kvalitets- och säkerhetsplattform för byggbranschen med målet att förbättra byggkvaliteten. Vi erbjuder en samlad plattform där all kvalitetssäkring och säkerhetshantering i alla slags byggprojekt kan hanteras med maximerad produktivitet, sänkta kostnader och förbättrad säkerhet och kvalitet.

Vision

Congrid vill hjälpa byggbranschen att anamma en kvalitets- och säkerhetsorienterad kultur. Vi anser att kvalitets- och säkerhetsdata bör delas mellan alla intressenter för att eliminera flaskhalsar, introducera transparens och skapa starkare samarbete på en byggarbetsplats.

Kvalitetsinspektioner

Kvalitetssäkring anpassad efter projektkraven

Miljösanmärkningar

Rapportering höjer projektens miljöhantering till en ny nivå

Byggdagbok

Sammanfatta det som hänt i ett projekt

Projektanalys

En omfattande instrumentpanel för visualisering av data

Besiktningsprotokoll

Färdiga mallar gör det enkelt att dokumentera

Säkerhetsanmärkningar

Fler rapporterade tillbud leder till bättre säkerhet

Att arbeta hos Congrid

Hos Congrid är respekt, teamkänsla och en öppen organisation tre viktiga ledord. Vi utvecklar kontinuerligt företagets strukturer för att underlätta medarbetarnas egna ledarskap. Det innebär till exempel att vi uppmuntrar medarbetare att själva testa och lära sig saker. V har fyra team med 25 medarbetare: tekniker, försäljning, marknadsföring och kundsupport.

Som medarbetare hos Congrid får du bland annat:
– Konkurrenskraftig lön
– Flexibla arbetstider
– Sociala evenemang
– Friskvårdsbidrag
– Karriärmöjligheter

Bli en del av Congrid

Låter det som något för dig?

Congrid erbjuder en plattform för kvalitetssäkring och säkerhetshantering i alla slags byggprojekt. Plattformen ger maximerad produktivitet, förbättrad säkerhet och högre kvalitet till en lägre kostnad. Plattformen innehåller en mängd verktyg för dig som arbetar som entreprenör, underentreprenör, tillsynsman eller byggherre.

Prova Congrid gratis!

Vår historia

Från startup till marknadsledare

Congrid grundades 2013 för att lösa utmaningar inom byggproduktion genom att förbättra möjligheten till dokumentation och egenkontroll digitalt. Våra grundare arbetade som platschefer och startade med idén att utveckla effektiva digitala verktyg för kvalité- och säkerhetsstyrning.

Congrid är idag marknadsledande i Finland och har kunder över hela Norden och i de baltiska länderna. Plattformen är den mest effektiva och är helt skräddarsydd för byggbranschens behov.

Congrid, en del av SmartCraft

SmartCraft är ledande leverantör av digitala lösningar och tjänster (SaaS) till hantverkare och hantverksbolag i Sverige, Norge och Finland.

Kontakta oss

Wennerbergsgatan 10, 11258 Stockholm

Email: sales@congrid.se
Telefon: 08-124 11 495

Vill du veta mer?

Tveka inte att ta kontakt med oss, vi hjälper dig gärna!

Vad tycker våra kunder?

Börja din resa med Congrid redan idag

Vill du veta hur våra digitala verktyg kan hjälpa just din verksamhet? Låt en av våra experter skräddarsy en demo efter dina behov.
Boka demo