Vi vill göra bygget till Nordens säkraste arbetsplats

Med Congrid vill vi bidra till en vardag där högsta möjliga kvalitet och säkerhet inte bara är mål – utan norm. För alla oss som verkar inom byggsektorn.

image

Från startup till marknadsledare

Vår resa började i Finland 2013, där våra grundare tillika platschefer såg ett skriande behov av ett digitalt verktyg för att hantera kvalitets- och säkerhetsfrågor effektivt.

Resultatet blev Congrid – en plattform skapad av branschen, för branschen, anpassad efter byggsektorns specifika och snabbt växande digitala behov.

image

En brobyggare i branschen

Idag har vi vuxit från en startup med höga ambitioner, till marknadsledande i Finland. Med nöjda kunder i hela Norden och Baltikum. Och våra ambitioner har vuxit i takt med oss.

Med Congrid vill skapa en brobyggare som kopplar samman alla oss som verkar inom byggbranschen och samtidigt effektivisera arbetsflödet och minska kostnader på ett sätt som tidigare inte varit möjligt.

image

För maximal transparens genom hela kedjan

Genom att bryta gamla barriärer och låta kvalitets- och säkerhetsdata delas öppet genom hela kedjan, kan vi bygga starkare samarbeten och effektivare arbetsplatser på samma gång.

Men framförallt vill vi göra bygget till Nordens säkraste arbetsplats.

Det är därför vi går till jobbet varje dag. Och du är mer än välkommen att dela vår resa framåt.

image

Congrid är en del av SmartCraft

SmartCraft är en ledande leverantör av digitala lösningar och tjänster (SaaS) för bygg-, transport- och elbranschen i Norden. Tillsammans har koncernen 115 000+ användare som stöttas av över 200 anställda i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Läs mer om SmartCraft

image

Jobba med oss på Congrid

Vill du hjälpa oss säkra upp byggbranschen i Norden? Bli en del av vårt sammansvetsade Sverigeteam.

Till karriärsidan

image

Hur mycket tid sparar våra kunder?

Boka en kostnadsfri demo med vår produktexpert och se vad du kan förvänta dig av Congrid.

Boka en demo