Välj en tjänst som passar dig

Dags att effektivisera och förbättra byggprojekten? Hitta den bästa tjänsten eller licensen just för ditt behov. Med Congrid har du aldrig dolda kostnader, krångel och alltid tillgång till kostnadsfri support.
Oavsett tjänst eller paket ingår alltid modulerna Dokument och Ritningar samt Säkerhetsanmärkningar.

✔ Inga dolda kostnader
✔ Support som svarar inom cirka 30 minuter
✔ Fullständig koll på allt i byggprojektet

Congrid tjänster

Projektlicenser

För dig som vill använda Congrid i byggprojekt, passar totalentreprenad, underentreprenad och byggherre.
Small
SEK1690
/månad
Välj plan
Demo och onboarding
Upp till 10 användare
Medium - Safety
SEK2990
/månad
Välj plan
Allt i lilla paketet
Demo och onboarding
Upp till 25 användare
Medium - Quality
SEK2990
/månad
Välj plan
Allt i lilla paketet
Demo och onboarding
Arbetsberedning
Upp till 25 användare
Large
Kontakta sälj
Välj plan
Både lilla- och medium-paketen
Demo och onboarding
Obegränsat antal användare

Användarlicenser

För dig som vill använda Congrid som enskild användare. Passar dig som är platschef, arbetsledare eller själv är ansvarig i projektet.
Användarlicens
Skapa anmärkningar
Utföra inspektioner som egenkontroller
Välj plan

Utbildningar - för dig som arbetar i Congrid

Upptäck

Med Congrids snabbutbildning får du en effektiv start på ditt projekt. Du lär dig praktisk användning och hur du hanterar dagliga uppgifter. Lämplig för 1-2 av Congrids verktyg eller för projektstart.

Utforska

I grundutbildningen får du vägledning om 4 olika verktyg. Få stöd i hur du använder plattformen och lämpar sig för användargrupper som ska börja använda Congrids plattform för kvalitetssäkring eller säkerhetshantering.

Bemästra

I den avancerade utbildningen säkerställs att alla i projektet får förståelse över hur plattformen används. Lämpar sig särskilt för grupper större om 5 som ska använda Congrids plattform för kvalitet och säkerhetshantering.

Expert

I utbildningen för administatörer säkerställs att hela företagets administratörer hanterar plattformen på rätt sätt. Den avser särskilt användare som är utsedda till administratörer på företagsnivå.

Projekttjänster

Projektstart

Börja använd plattformen snabbt och enkelt. Våra experter skapar projektet utifrån dina specifikationer.

Projektskapande

Lägg till ritningar, områdeshierarki med kopplingar, entreprenörer och projektkontakter, användarkonton och aktivering av kvalitetsmatrisen

Extra tillägg

Behöver du stöd med anpassad kvalitetsmatris, uppdateringar av ritningar, konsultation eller vägledning?

Inte börjat resan med Congrid än?

Vill du veta hur våra digitala verktyg kan hjälpa just din verksamhet? Låt en av våra experter skräddarsy en demo efter dina behov.
Testa kostnadsfritt

Vi gillar våra kunder!

Kundberättelse - Cobab

Caroline Andersson

Cobab AB

Congrid är väldigt användarvänligt och har väldigt mycket funktioner som vi ville komma åt för att enkelt kunna följa upp i projekt. Dessutom har Congrid varit väldigt lyhörda till hur vi vill jobba, så plattformen kändes som ett ganska givet val.
Congrid - WSP testimonial

Samuli Salonen

WSP

Congrid sammanslår bilder och rapportering, det lagras upp i molnet till en projektbank och därifrån kan jag enkelt dela dem till olika personer.
Kundberättelse - Bonava Finland

Tom Helenius

Bonava

Förändringen i vardagen syns mest i det att med hjälp av Congrid kan vi arbetsledare göra mer av det arbetet som vi är menade att göra. På Bonava är arbetsledningens huvuduppgift att leda arbetet och nu kan vi vara mer tillgängliga och göra anmärkningar på byggarbetsplatserna.
Jussi Utti Lansimetro

Janne Touma

Länsimetro

När vi gjort slutbesiktningar kunde vi skriva ut en färdig lista från systemet och ta itu med det i vårt mötesprotokoll. Om vi inte hade använt Congrids digitala plattform hade hanteringen av det här projektet varit mycket svårare, både med övervakning och att organisera alla uppgifter.