Byggd av och för branschen

Congrid slutar aldrig att förbättras. Detta tack vare våra engagerade samarbetspartners som delar sina erfarenheter, insikter och innovationer med oss varje dag.

Våra partnerföretag

Våra partnerorganisationer

Våra partners inom forskningsvärlden

Integrationer

image

SokoPro

SokoPro är en molntjänst för administration, delning och arkivering av information. Med SokoPro kan alla anställdas filer – dokument, bilder, ritningar och mycket annat – lagras säkert i molnet. På så sätt kan varje kollega i din organisation enkelt använda, redigera, dela och kommentera arbetet via vilken enhet som helst.

Med Congrid/Sokopro-integration kan du överföra alla dina planer från Sokopros projektbank till Congrid-programvaran manuellt eller genom automatiska uppdateringar.

SokoPro

image

Derigo

Derigo är ett finländskt företag grundat 2008 som erbjuder ICT-tjänster med en stark bakgrund och kompetens inom projektverksamhet. Företagets anställda har genomfört hundratals utvecklingsprojekt i företag av olika storlekar både i Finland och utomlands. Derigo har tillsammans med sina kunder utvecklat Pro3-produtfamiljen framför allt för företag som arbetar i projekt. Det finns redan tusentals Pro3-användare både i Finland och i internationella projekt världen runt.

Med hjälp av integrationen kan Congrids projektdata delas genom Derigos projekthanteringsprogram.

Derigo

image

HomeRun

HomeRun är nordens ledande aktör inom digital kommunikation vid nyproduktion och renovering av flerbostadshus. Ett samarbete med Congrid öppnar upp fler möjligheter till digitalt arbete i byggbranschen. Exempelvis i samband med digitala garantibesiktningar.

Homerun/Congrid-integration ger möjlighet att hantera processen för garanti- och årsreparationer digitalt. Hantera processen och informationen till användarna via Homerun-programvaran. Hantering av reparationsarbeten via Congrids programvara.

HomeRun

image

Carinafour

Samarbetsintegration av Congrid och materialhanteringssystemet C4 CALS. Mer information om integrationen kommer snart.

Carinafour har förbundit sig till att förnya hela vår verksamhetsmiljö, möjliggöra tillväxt och förbättra prestandan genom att kontinuerligt utveckla deras kunders processer.

 

Carinafour

image

Kopio Niini

Kopio Niinis projektbank NiiniPlus är ett internetbaserat dokumenthanteringssystem, som gör informationsöverföring över organisationsgränser enkel, effektiv och säker. Varje projekt skräddarsys i fråga om funktioner, form, användare och parternas användningsrättigheter för att motsvara kundens och projektets behov.

Med Congrid/Niiniplus-integration kan du överföra alla dina planer från projektbanken till Congrid-programvaran manuellt eller genom automatiska uppdateringar. Du kan också automatiskt spara alla Congrid-rapporter i Niiniplus projektbank.

Kopio Niini

image

eGate

eGate Smart Building Innovation är en IoT/SaaS-tjänst som ger möjlighet att trådlöst, transparent och i realtid mäta förhållandena i konstruktionerna och luften under hela livscykeln. Utifrån mätresultaten kan man utarbeta mångsidiga rapporter, och de data som samlas in kan användas för att utveckla processerna och kvaliteten.

Samarbetsintegration av Congrid och eGate för hantering av förhållanden. Mer information om integrationen kommer snart.

eGate

image

Platform of Trust

Med hjälp av Platform of Trust kan du använda data utgående från vilket system som helst i vilket som helst gränssnitt eller vilken applikation som helst. När behovet av integrationer minskar sparar du både tid och pengar. Produkter som utvecklats med hjälp av vår plattform kan också snabbare fås ut på marknaden. Platform of Trust är en del av Vastuu Group.

Samarbetsintegration av Congrid och PoT för arkivering och delning av observationsdata. Mer information om integrationen kommer snart.

Platform of Trust

Otto Ruusunen

Vill du också samarbeta med oss?

Kontakta vår vd och medgrundare Otto Ruusunen för mer information.

Maila Otto