Ät kakan och ge bort den också! 🍪

Börja 2023 med att effektivisera dina byggprojekt - tipsa en branschkollega innan 2023 och låt er båda få rabatt!
 • 1

  Tipsa en branschkollega

  Känner du en entreprenör som skulle behöva få koll på sina arbetsprojekt? Eller finns det kanske någon platschef som pratar om att samla alla egenkontroller digitalt istället?

 • 2

  Ge er båda 50 % rabatt i 6 månader

  Om din branschkollega blir kund får ni båda 50 % rabatt på er månadskostnad i 6 hela månader under 2023. Passa på att boka in er redan idag!

 • 3

  Win-win!

  Njut av det bästa digitala verktyget för dina byggprojekt.

Tipsa om oss

Fyll i formuläret nedan, för att göra en rekommendation:

Förutsättningar & villkor

 • Vid rekommendation som leder till att företaget blir kund hos Congrid innan 2023, erhåller ni 50 % rabatt på månadskostnaden i 6 månader (exkl. moms).
 • Ersättning erhålles i form av avdrag på er faktura för nästkommande avtalsperiod. En förutsättning för utbetalning är att den nya kunden betalat sin faktura.
 • Rekommendationen är inte ersättningsgrundande om Congrid, vid tidpunkten för rekommendationen, redan för diskussioner med det aktuella företaget om att beställa Congrid.
 • Congrid avgör vad som är en rekommendation och om denna uppfyller kraven för att ersättning skall utbetalas.

Känner du ingen kund men vill ändå få rabatt?

Anmärkningar

Förenkla uppgiftshanteringen där alla i byggprojektet får rätt information i realtid.

Skyddsronder

Med hjälp av skräddarsydda checklistor för skyddsronder och rutiner kan du övervaka och rapportera i realtid.

Byggdagbok

Byggdagboken erbjuder en lösning för att visa, övervaka och rapportera uppgifter och mätningar dagligen.

Analys

Congrid Analytics ger en omfattande instrumentpanel för visualisering av data för att hantera säkerheten både på projekt- och företagsnivå.

Vi gillar våra kunder!

Kundberättelse - Cobab

Caroline Andersson

Cobab AB

Congrid är väldigt användarvänligt och har väldigt mycket funktioner som vi ville komma åt för att enkelt kunna följa upp i projekt. Dessutom har Congrid varit väldigt lyhörda till hur vi vill jobba, så plattformen kändes som ett ganska givet val.
Congrid - WSP testimonial

Samuli Salonen

WSP

Congrid sammanslår bilder och rapportering, det lagras upp i molnet till en projektbank och därifrån kan jag enkelt dela dem till olika personer.
Kundberättelse - Bonava Finland

Tom Helenius

Bonava

Förändringen i vardagen syns mest i det att med hjälp av Congrid kan vi arbetsledare göra mer av det arbetet som vi är menade att göra. På Bonava är arbetsledningens huvuduppgift att leda arbetet och nu kan vi vara mer tillgängliga och göra anmärkningar på byggarbetsplatserna.
Jussi Utti Lansimetro

Janne Touma

Länsimetro

När vi gjort slutbesiktningar kunde vi skriva ut en färdig lista från systemet och ta itu med det i vårt mötesprotokoll. Om vi inte hade använt Congrids digitala plattform hade hanteringen av det här projektet varit mycket svårare, både med övervakning och att organisera alla uppgifter.