Säkerhetsanmärkningar

Fler rapporterade tillbud leder till bättre säkerhet

Säkerhet Congrid

Genom att kontrollera säkerheten på byggarbetsplatser dagligen med hjälp av säkerhetsanmärkningar förändras branschens kultur och en säkrare miljö och arbetsplats skapas.

Det är viktigt att alla projektmedlemmar är med i säkerhetsrapporteringen. Med säkerhetsanmärkningar är det lätt att rapportera tillbud och omedelbart kommunicera avvikelser till projektmedlemmar.
Byggfas:

– Byggnation

Uppskattas av:

– Platschefer
– Projektledare
– Platsingenjörer
– Byggnadsarbetare
– Ansvariga för säkerhetsgranskning
– KMA-ansvarig

Används:

– På byggarbetsplatsen
– På kontoret

Säkerhetsanmärkningar är till för:

– Huvudentreprenörer

Alla data från byggarbetsplatsen till din kontorsplattform

Congrid Live-tjänsten samlar in alla data så att projektgruppen kan kontrollera dem. Använd data till att fatta rätt beslut.
  • Vyn Alla uppgifter
  • Rapport med bilder
  • Rapport med ritningar
  • Uppgiftsfilter
  • Projektinställningar
  • Aviseringsstöd
Live_Säkerhet_Congrid_1

Se till att alla tar ansvar för säkerheten

Säkerhetsanmärkningar är det smidigaste sättet att göra dagliga arbetsuppgifter säkrare. Det uppmuntrar projektmedlemmar att ta personligt ansvar och leverera projekt som håller den högsta kvaliteten och följer säkerhetsstandarderna. Som KMA-ansvarig kan du lägga in dig på projekten för att få aviseringar på sms och email när det skapas en säkerhetsanmärkning och på så sätt lätt följa i realtid dina Aj och Oj.

Samla alla viktiga kommentarer i en fältrapport

Förbättra kvalitetssäkring och säkerhetshantering med mer omfattande rapporter. Congrid möjliggör enhetlig rapportering med omfattande extrainformation utan extra jobb. Hitta enkelt alla rapporter för alla faser av ett projekt sparade på rätt plats och korrekt organiserade.
Rapport med ritningar och bilder

Rapporteringen blir tydligare när dokumentlayouten och innehållet är enhetligt inom ett företag. En ritningsmarkering och en bild bifogade till rapporten gör det enklare för entreprenörer och anställda att hitta. Platsinformation och annan extrainformation genom bilder ger ett mervärde och gör det lättare att hitta informationen efteråt.

Automatiska rapporter till din e-post

Med Congrid kan du hantera byggrapporter av hög kvalitet på kortare tid. Gör så att projektdeltagarna får automatiska rapporter från fältet på nolltid. Informationsdelningen blir enklare för alla parter i ett projekt eftersom ni slipper skriva ut rapporter och skicka e-postmeddelanden.

Upptäck en ny metod för att hantera byggprojekt

Congrid erbjuder en samlad plattform för all kvalitetssäkring och säkerhetshantering i alla slags byggprojekt med maximerad produktivitet, sänkta kostnader och förbättrad kvalitet och säkerhet.
Kom igång gratis
Anmärkningar Det enklaste verktyget för att hantera alla projekt under alla byggarbetsfaser