Support och kundservice

Support

Vi hjälper dig gärna! kundservice@congrid.se / 08-124 11 495. Öppet 8-16 och lunchstängt 12-13.

FAQ

Få svar på dina vanligaste frågor eller leta själv på vår kundportal.

Webbinarium

Intresserad av att djupdyka i vissa funktioner? Delta på ett kostnadsfritt webbinarium.

97% av våra kunder är nöjda med supporten

Kundnöjdhet är väldigt viktigt för oss på Congrid. Därför arbetar våra experter dagligen med både support och onboarding för att du som kund ska få så mycket hjälp som du behöver. Kontaktar du oss får du alltid svar samma dag.

Congrid support är helt kostnadsfri för dig som kund och förutom våra egna experter har vi även en kundportal med mängder av instruktionsvideos och hjälpartiklar.

Till kundportalen
Kontakta oss

Congrid-supporten är verkligen toppklass. Jag har alltid fått hjälp på rekordtid när jag varit ute i sista sekunden och alltid fått ett glatt och hjälpsamt bemötande, oavsett tidpunkt.

– Anna

Vi hjälper dig använda Congrid!

Onboarding

Våra experter är med tidigt för alla våra nya kunder. Vi hjälper dig sätta upp projekten i Congrids plattform och håller en utbildning i systemet för dig som ny kund.

Support

Vi får ofta lovord från våra kunder hur enkelt det är att använda Congrids plattform, men om du behöver hjälp finns vi alltid tillgängliga! Vår support svarar dig inom 15 minuter eller snabbare - vi vet hur viktigt det är att få snabb hjälp!

Hur loggar jag in i Congrid live?

Du når inloggningssidan genom att klicka här.

Ange din e-postadress och ditt lösenord och tryck sedan på Logga in.

Hur återställer jag mitt lösenord?

Du kan återställa ditt lösenord genom att klicka här, skriv in din e-postadress och klicka på ”Återställ mitt lösenord”.

Du får direkt ett mail med en länk för att välja ett nytt lösenord. Ditt lösenord uppdateras omedelbart och du kan logga in som vanligt igen.

Hur aktiverar jag ett nytt konto?

När du fått en användarinbjudan från ditt företags administratör eller Congrids support kan du skapa ett användarkonto. Klicka på länken i e-postmeddelandet för att registrera dig.

Länken i registreringsmejlet har gått ut

Länken du får i registreringsmejlet är en engångslänk och har ett utgångsdatum. Kontakta support om du behöver en ny länk.

Om du redan har registrerat dig kan du logga in via logga in-sidan.

Projekttjänster

Säkerställ snabb start med Congrid - låt våra experter hjälpa dig.
Projektstart

Börja använd plattformen snabbt och enkelt. Våra experter skapar projektet utifrån dina specifikationer.

Projektskapande

Lägg till ritningar, områdeshierarki med kopplingar, entreprenörer och projektkontakter, användarkonton och aktivering av kvalitetsmatrisen

& mycket mer

Behöver du stöd med anpassad kvalitetsmatris, uppdateringar av ritningar, konsultation eller vägledning?

Utbildningar - för dig som arbetar i Congrid

Beroende på vilken roll du har erbjuder vi olika utbildningsteg som visas nedan. Vi skräddarsyr alla utbildningar för att tillgodose ert företags behov och kan ge utbildning både på distans eller fysiskt på plats hos er.
Upptäck

Med Congrids snabbutbildning får du en effektiv start på ditt projekt. Du lär dig praktisk användning och hur du hanterar dagliga uppgifter. Lämplig för 1-2 av Congrids verktyg eller för projektstart.

Utforska

I grundutbildningen får du vägledning om 4 olika verktyg. Få stöd i hur du använder plattformen och lämpar sig för användargrupper som ska börja använda Congrids plattform för kvalitetssäkring eller säkerhetshantering.

Bemästra

I den avancerade utbildningen säkerställs att alla i projektet får förståelse över hur plattformen används. Lämpar sig särskilt för grupper större om 5 som ska använda Congrids plattform för kvalitet och säkerhetshantering.

Expert

I utbildningen för administatörer säkerställs att hela företagets administratörer hanterar plattformen på rätt sätt. Den avser särskilt användare som är utsedda till administratörer på företagsnivå.

Vi gillar våra kunder!

Anki

Kund hos Congrid

Alltid snabba och trevlig bemötande!
Tobias

Kund hos Congrid

Supporten hos Congrid fungerar alltid toppen!
Anders

Kund hos Congrid

Mycket bra och snabb service!
Anki

Kund hos Congrid

Snabb support som alltid, fick svar på flera frågor!

Inte börjat resan med Congrid än?

Vill du veta hur våra digitala verktyg kan hjälpa just din verksamhet? Låt en av våra experter skräddarsy en demo efter dina behov.
Testa kostnadsfritt