CONGRIDS PROJEKTTJÄNSTER

Congrids breda tilläggstjänster till ditt förfogande

Congrids projekttjänster fullbordar vårt tjänsteutbud. Genom att utnyttja våra projekttjänster, som vi utvecklat tillsammans med våra kunder, får du ut den maximala nyttan av programhelheten. Till projekttjänsterna tillhör vår gratissupport under hela arbetsdagen, vi kan fylla i bakgrundsdata till ditt projekt så det är nyckelfärdigt och klart att användas, vi erbjuder utbildningar för att du kan bästa sätt använda programmet enligt dina arbetsbehov och vi erbjuder även datalagring på våra servers samt API-gränssnitt för maximal trygghet för att ditt företags viktiga data aldrig försvinner.

CONGRID SUPPORT

Vår gratissupport hjälper till mellan 7-17. Vi har fått beröm för snabb och effektiv service.

Du når vår support via e-post support@congrid.se samt via programvarans kontaktformulär.

Tilläggstjänster som kan köpas av Congrid

SKAPA PROJEKT

Börja användningen av vår programvara snabbt – låt oss fylla i projektets information och bakgrundsdata för dig. Vi fyller i t.ex. planritningar, områdeshierarki enligt projektplaner, adderar entreprenörer och kontaktpersoner samt startar projektets administratörers användarkonton. Vi kör alltid en funktionskontroll så att allt är färdigt för att börja arbeta i projektet.

UTBILDNINGAR

Vi erbjuder utbildningar för användning av Congrid samt i processutveckling av kvalitets- och säkerhetsarbete. Vi skräddarsyr utbildningen alltid för att passa företagets specifika behov. Utbildningarna kan hållas via videolänk eller på kundens kontor.

Du kan beställa vår expert till företagets utbildningstillfälle genom att kontakta oss på sales@congrid.se

DATALAGRING OCH API-GRÄNSSNITT

Vi tillhandahåller även lagring för data som samlats in för projektet även efter det att det har löpt ut – lagringen kan fortsättas så länge som behovet finns.

Vårt serviceurval innehåller också ett Public API-gränssnitt som gör att projektdata kan överföras till ditt företags datalagringssystem. För mer information, vänligen maila: sales@congrid.se